Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 ml
  • 3%Calorii 53kcal
  • 3%Grăsimi 1.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 5.6g
  • 5%Fibre 1.4g
  • 0%Zaharuri 0.2g
  • 5%Proteine 4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.5 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 53
3%
Grasimi 1.8g
3%
Glucide 5.6g
2%
Proteine 4g
5%

CZE% Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
3%
Glucide:
2%
Proteine:
5%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 250 g fasole boabe inmuiata de seara in apa rece
  • 300 g pastrama de porc afumata taiata cubulete
  • 100 g ceapa tocata marunt
  • 150 g morcov dat prin razatoarea mare
  • 100 g telina data prin razatoarea mare
  • 50 g gogosar taiat marunt
  • 20 g radacina de radacina de patrunjel data prin razatoare
  • 30 ml ulei
  • 25 g bulion
  • 30 g leustean verde tocat
  • 4 g cimbru
  • 2 g tarhon uscat
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Se clocoteste apa si se pune fasolea la fiert. Dupa 20 minute se arunca apa in care a fiert si se pune alta apa care a fost clocotota inainte. Cand bobul de fasole s-a crapat se adauga legumele si pastrama si se lasa sa fiarba completandu-se mereu cu apa fiarta. Cand s-a fiert fasolea si legumele se adauga tarhonul, cimbrul, sarea, leusteanul si bulionul si se mai da in cateva clocote. Stingeti focul si adaugati uleiul. Eu am completat cu apa pana am obtinut 3 kg ciorba.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
  1. Gyongyke

    Mi-a plăcut: dupa ingrediente cred ca este ok

    Nu mi-a plăcut: nu stiu daca "calorimetrul" este corect. nu prea imi vine sa cred ca 100gr au doar 53 kcal. In plus se stie ca fasolea alba/uscata are foarte mult magneziu, iar rubrica de "minerale" este goala... ?

    08.02.2015, ora 10:52

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: