Mancaruri: Ciorba de fasole verde cu iaurt
Maxim 6049 kb
- 13 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de fasole verde cu iaurt
- Discuţie reteta Ciorba de fasole verde cu iaurt
- iaurt, supa, fasole, fasole verde, ciorba
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de fasole verde cu iaurt", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 25.5kcal
- 2%Grăsimi 1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 10.1mg
- 0%Sodiu 5.3mg
- 1%Carbohidraţi 2.8g
- 4%Fibre 1g
- 1%Zaharuri 0.6g
- 2%Proteine 1.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
2%
1%
2%
CZE% Ciorba de fasole verde cu iaurt pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de fasole verde cu iaurt pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de fasole verde cu iaurt pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Morcovi, cruzi, 126g
- Patrunjel, proaspat, 36g
- Rosii, 153g
- Usturoi, 10g
- Iaurt de tara, Covalact, 200g
- Fasole verde congelata, Casa Taraneasca, 400g
- Ulei masline extravirgin, Picasol, 10ml
- Ceapa, 60g
- Ardei rosu gras, 63g
- Ardei gras verde, 70g
- Ou de gaina, 54g
Mod de preparare
Curatam si taiem ceapa, morcovul si ardeiul, le tragem la tigaie in putin ulei. Dupa ce s-au sotat legumele se adauga apa; dupa 20 minute adaugam si fasolea verde. Lasam sa clocoteasca incet pana se fierb legumele.
Spre final amestecam iaurtul cu 2-3 polonice de zeama si il adaugam in ciorbita, dupa care urmeaza usturoiul curatat si taiat feliute, iar la sfarsit rosiile decojite si taiate cubulete. Luam de pe foc, saram, piperam, adaugam patrunjelul tocat marunt.
O lasam sa stea cateva minute apoi adaugam oul batut in fir subtire, iar cu o furculita se amesteca in ciorba pentru a se desface.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!