Mancaruri: Ciorba de gaturi de curcan a la Anorien
Maxim 6049 kb
- 01 Dec 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de gaturi de curcan
- Discuţie reteta Ciorba de gaturi de curcan a la Anorien
- ciorba, curcan, gaturi, gat curcan
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de gaturi de curcan a la Anorien", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 ml
- 2%Calorii 34.5kcal
- 2%Grăsimi 1.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 15.7mg
- 1%Sodiu 21.4mg
- 1%Carbohidraţi 1.7g
- 1%Fibre 0.4g
- 1%Zaharuri 0.5g
- 5%Proteine 4.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
2%
1%
5%
CZE% Ciorba de gaturi de curcan a la Anorien pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de gaturi de curcan a la Anorien pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de gaturi de curcan a la Anorien pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 840 g gaturi de curcan
- 100 g ardei gras verde
- 150 g morcovi
- 40 g radacina patrunjel
- 80 g telina
- 110 g ceapa
- 275 g rosii
- 145 g dovlecei
- 30 g taitei cu ou Barilla
- 8 g patrunjel verde
- 1 lingurita bors magic Delikat.
Mod de preparare
Gaturile se spala, se portioneaza si se pun la fiert in 3 l de apa cu un pic de sare. Se spumuiesc.
Se toaca marunt ceapa si ardeiul gras, morcovul rondele, iar radacina de patrunjel si telina se taie cubulete si se adauga toate in oala. Se lasa la fiert la foc mic, acoperit.
Intre timp se decojesc rosiile de pielite si se taie cubulete. Cand carnea si legumele sunt aproape facute, se adauga si rosiile cubulete impreuna cu dovlecelul taiat cuburi mai mari.
Dupa aproximativ 10 minute se adauga si taiteii cu oua Barilla si se lasa la fiert 4 minute. Se acreste cu o lingurita de bors magic Delikat. Se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!