Mancaruri: Ciorba de legume (pleurotus, conopida, gulie), Andrada
Maxim 6049 kb
- 24 Jun 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de legume
- Discuţie reteta Ciorba de legume (pleurotus, conopida, gulie), Andrada
- legume, supa, ciorba
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de legume (pleurotus, conopida, gulie), Andrada", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 18kcal
- 1%Grăsimi 0.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 1%Sodiu 35.2mg
- 1%Carbohidraţi 2.2g
- 2%Fibre 0.6g
- 1%Zaharuri 0.5g
- 1%Proteine 0.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
1%
1%
1%
CZE% Ciorba de legume (pleurotus, conopida, gulie), Andrada pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de legume (pleurotus, conopida, gulie), Andrada pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de legume (pleurotus, conopida, gulie), Andrada pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Apa 4 l
- conopida cruda 260 g
- gulie 195 g
- ciuperci pleurotus 250 g
- ardei rosu-85 g
- ardei verde congelat-140
- morcovi-130
- ceapa-105
- pasta tomate Olympia-50 g
- Cub pui Maggi-30 g
- Bors Maggi 10 g
- Patrunjel congelat-31 g
- ulei de masline Pantaleo-30 ml
- Condimente dupa gust
.......................................
4100 grame produs finit =738 calorii
Mod de preparare
- Se curata si se taie cubulete toate legumele
- Se pun la fiert
- Se adaga pasta de tomate si borsul cand sunt aproape gata legumele
- Se adauga condimentele si se potriveste de sare
- Dupa ce stingeti focul adaugati patrunjelul tocat si 20 ml ulei de masline
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!