Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba oase porc a la Lauricius

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba oase porc a la Lauricius", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 1%Calorii 25kcal
  • 1%Grăsimi 0.9g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 1.8g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.3 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 25
1%
Grasimi 0.9g
1%
Glucide 1.8g
1%
Proteine 2.3g
3%

CZE% Ciorba oase porc a la Lauricius pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba oase porc a la Lauricius pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
1%
Grasimi:
1%
Glucide:
1%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba oase porc a la Lauricius pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Oase porc (coaste am folosit eu) - 400 gr., morcovi (80 gr.), albitura (30 gr.), ardei gras verde (60 gr.), ardei capia (60 grame), cartofi (300 gr.), leustean (o legatura - aprox.25 gr.), bors (1 L), bulion (20 gr)., sare, un ou.

Mod de preparare

Se pun oasele la fiert intr-o oala de 5 L cu apa cat sa le acopere 2 degete. Cand incep sa fiarba se strange spuma si se adauga morcovi tocati si albitura. Cand incep morcovii sa se patrunda se adauga ceapa, ardeiul gras si ardeiul capia - taiate marunt. Dupa cateva minute se adauga si cartofii taiati cubulete mai mari. Cand cartofii s-au fiert se adauga sarea, bulionul (frecat cu putina sare si apa) si borsul. Cand incepe sa dea in clocot, se adauga leusteanul si oul batut pe deasupra.

OBS.: Folosind aceste cantitati pentru o oala de 5 L iese o ciorba light. Eventual se mai poate adauga in plus ceapa si ardei gras.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: