Mancaruri: Ciorba radauteana a la Mika
Maxim 6049 kb
- 26 Sep 2009Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba radauteana
- Discuţie reteta Ciorba radauteana a la Mika
- ciorba, ciorba radauteana, calorii ciorba
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba radauteana a la Mika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 122.7kcal
- 9%Grăsimi 5.7g
- 0%Grăsimi saturate 0g
- Grăsimi polinesaturate 0g
- Grăsimi mononesaturate 0g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 0mg
- 2%Carbohidraţi 3.8g
- 0%Fibre 0g
- 0%Zaharuri 0g
- 16%Proteine 13.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
9%
2%
16%
CZE% Ciorba radauteana a la Mika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba radauteana a la Mika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba radauteana a la Mika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente:
- 850-900 g piept fara os si fara piele(dar puteti pune si pulpe cu spate sau fara spate)
- 3 morcovi
- 1 radacina de pastarnac sau patrunjel
- 2 ardei grasi/capia
- usturoi
- 2,5-3 l apa(puteti sa mai daugati dupa(la fierbere) daca vi se pare ca e prea putina ciorba in raport cu carnea)
- 1 cub knorr pui
- 2 galbenusuri de ou
- 400-450 g smantana(preferabil 20% grasime)
- otet
- usturoi
- sare de lamaie
- verdeata
Mod de preparare
Mod de preparare:
-se pun legumele si carnea in apa, la fiert si se adauga 1 lingura de sare/condimente tip knorr.Se lasa la fiert pana cand se fragezeste carnea.
-apoi, se scot legumele si carnea ,se lasa un pic sa se raceasca si se taie cuburi/marunt(dar nu exagerat de marunt)
-se pun inapoi in apa(in care au fiert) si se pun inapoi pe foc.intre timp se pot bate cu mixerul smantana si galbenusurile.
-cand da ciorba un clocot, se ia un bol se pune putina ciorba, se lasa sa se raceasca putin si se adauga smantana in ciorba din bol si se amesteca..apoi, intregul amestec se toarna in oala, amestecand continuu
-se lasa sa mai fiarba cateva minute, la foc potrivit.mai puteti condimenta, dupa gust(intotdeauna dupa gust)
-se mai adauga si usturoiul pisat, dupa gust si se inacreste cu otet si/sau sare de lamie(tot dupa gust)
-la sfarsit se adauga verdeata...
si..pofta mare!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!