Mancaruri: Ciorba de tarhon cu cartofi si pui, Chriselle
Maxim 6049 kb
- 30 Aug 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de tarhon cu cartofi si pui
- Discuţie reteta Ciorba de tarhon cu cartofi si pui, Chriselle
- pui, ciorba, cartofi, tarhon, cartof
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de tarhon cu cartofi si pui, Chriselle", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 ml
- 2%Calorii 48.2kcal
- 3%Grăsimi 2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 3.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 5%Proteine 4.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
3%
1%
5%
CZE% Ciorba de tarhon cu cartofi si pui, Chriselle pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de tarhon cu cartofi si pui, Chriselle pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de tarhon cu cartofi si pui, Chriselle pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 4-5 cartofi (331 gr)
- 2 linguri orez integral (27 gr)
- 2 morcovi (95 gr)
- 1 radacina telina mica (113 gr)
- 1 ceapa (106 gr)
- 3 piepti de pui (545 gr)
- sare
- 2 oua (100 gr)
- smintina (298 gr)
- tarhon proaspat sau conservat (9 gr)
- otet (46 gr)
- 3.4 litri apa
Mod de preparare
Se pun la fiert 3.4 litri de apa cu carnea si se spumuieste, se pune sare.
Cind e pe jumatate fiarta carnea se adauga zarzavatul(morcovii, telina si ceapa) taiat marunt sau dat pe razatoare. Se lasa sa clocoteasca putin apoi se pune orezul ales si spalat, cartofii curatati si taiati cuburi.
La sfirsit cind totul a fiert bine se taie marunt tarhonul si se pune otetul sau sare de lamiie.
Dupa ce s-a racit putin se drege cu ouale batute cu smintina.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!