Mancaruri: Ciorbita de perisoare din carne de porc, Andrada
Maxim 6049 kb
- 11 Apr 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de perisoare
- Discuţie reteta Ciorbita de perisoare din carne de porc, Andrada
- carne, porc, ciorba, perisoare
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorbita de perisoare din carne de porc, Andrada", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 52.9kcal
- 5%Grăsimi 3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 30.8mg
- 1%Sodiu 19.5mg
- 1%Carbohidraţi 2.3g
- 1%Fibre 0.4g
- 1%Zaharuri 0.6g
- 5%Proteine 4.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
5%
1%
5%
CZE% Ciorbita de perisoare din carne de porc, Andrada pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorbita de perisoare din carne de porc, Andrada pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorbita de perisoare din carne de porc, Andrada pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Carne de porc, tocata, 84% carne / 16% grasime, cruda - 558g
- Faina integrala de grau, Sano Vita - 10g
- Ou crud, integral, proaspat, 182g
- Leustean, 5g
- Pasta de tomate obtinuta din concentrat de tomate, Olympia, 50g
- Ceapa verde 22g
- Ceapa 95g
- Pastarnac, crud 52g
- Telina radacina 73g
- Apa plata 3500ml
- Soia , Darling 30g
- Dovlecei, 445g
- Secretul Gustului cu gust de legume, Maggi 26g
- Ardei verde 78g
- Morcovi, cruzi 110g
- Suc de lamaie, proaspat stors, 40g
- Patrunjel, proaspat, 4g
- Marar 6g
Mod de preparare
Se pune apa la fiert,se adauga ceapa,morcov,pastarnac,telina si ardeiul taiate cubulete.
Se face amestecul pentru perisoare din carne,1 ou,1 lingura faina,2 fire de ceapa verde,putina verdeata,sare,piper si soia.
Cand sunt aproape gata fierte legumele care le-am pus la fiert,adaugam perisoarele una cate una in timp ce apa fierbe la foc mediu.Punem capacul si lasam asa 5-10 minute.Apoi adaugam 2 linguri de pasta de tomate si dovleceii taiati cubulete si se fierbe in continuare cu capacul pus.
Se gusta de sare si se mai adauga condimente.
Se face un amestec din 2 oua,zeama de la lamaie si verdeata si dupa ce stingem focul,adaugam acest amestec amestecand repede.
Pofta Buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!