Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Cordon bleu a la Raluca

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cordon bleu a la Raluca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 11%Calorii 216.1kcal
  • 13%Grăsimi 8.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 71.1mg
  • 5%Sodiu 129.1mg
  • 1%Carbohidraţi 1.4g
  • 1%Fibre 0.2g
  • 0%Zaharuri 0g
  • 37%Proteine 32.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 216.1
11%
Grasimi 8.3g
13%
Glucide 1.4g
1%
Proteine 32.2g
37%

CZE% Cordon bleu a la Raluca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Cordon bleu a la Raluca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
11%
Grasimi:
13%
Glucide:
1%
Proteine:
37%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cordon bleu a la Raluca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

- 400 g piept de pui dezosat si fara pielita

- 20 g branza de burduf

- 80 g cas de vaca sarat

- 30 g pastrama haiduceasca

- 20 g mustar dijon

- 1 g cimbru uscat

 

Au iesit 5 bucati, in total 360 g.

- 1 g piper alb

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii si se bate ca pentru snitel. Se pipereza. Branzeturile se amesteca cu cimbrul, mustarul si pastrama taiata cubulete.

Se pune umplutura pe fiecare bucata de piept de pui, se ruleaza si se prinde cu scobitori.

Se da la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: