Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Crema de zahar ars Madalina

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Crema de zahar ars Madalina", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 7%Calorii 144kcal
  • 5%Grăsimi 3.1g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 0%Sodiu 0.2mg
  • 10%Carbohidraţi 24.8g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 5%Proteine 4.8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 144
7%
Grasimi 3.1g
5%
Glucide 24.8g
10%
Proteine 4.8g
5%

CZE% Crema de zahar ars Madalina pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Crema de zahar ars Madalina pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
7%
Grasimi:
5%
Glucide:
10%
Proteine:
5%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Crema de zahar ars Madalina pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • -428 g oua de gaina (8 buc)
  • -1 litru lapte zuzu 1.5%grasime
  • -400 g zahar tos
  • -8 g zahar vanilat (un pliculet)
  • -2 g esenta de rom dr.oetker (o fiola)
  • -2 g esenta vanilie dr oetker (o fiola)

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare; dupa ce acestea devin ca o bezea, treptat adaugam cate o lingura din zaharul tos (200 g); apoi se amesteca cu galbenusurile, laptele rece si esentele(optional putem adauga coaja rasa de lamaie/portocala)

Zaharul ramas(200g) se caramelizeaza in vasul in care urmeaza sa punem in cuptor crema(de obicei folosesc o tava din aluminiu);

In cuptorul preincalzit punel crema pentru 1 ora sau mai mult, in functie de puterea cuptorului!!

Pofta buna!!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: