Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Creveti si pangasius cu mere si scortisoara la cuptor a la Raluca

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Creveti si pangasius cu mere si scortisoara la cuptor a la Raluca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 5%Calorii 99.3kcal
  • 5%Grăsimi 2.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 0mg
  • 0%Sodiu 0.6mg
  • 3%Carbohidraţi 7.4g
  • 3%Fibre 0.8g
  • 3%Zaharuri 1.4g
  • 13%Proteine 11.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 99.3
5%
Grasimi 2.8g
5%
Glucide 7.4g
3%
Proteine 11.2g
13%

CZE% Creveti si pangasius cu mere si scortisoara la cuptor a la Raluca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Creveti si pangasius cu mere si scortisoara la cuptor a la Raluca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
5%
Grasimi:
5%
Glucide:
3%
Proteine:
13%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Creveti si pangasius cu mere si scortisoara la cuptor a la Raluca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 120 g creveti
  • 250 g file pangasius
  • 1 mar mediu - 120 g
  • 100 g lapte batut
  • 10 g sos de soia
  • 35 g branza topita ( 2 triunghiuri hochland fitness 13% grasime)
  • 3 g leustean
  • 20 g lamaie - rondele
  • 3 g pudra de usturoi
  • 1 g pudra de ghimbir
  • 2 g pudra de scortisoara

Mod de preparare

Marul se taie cubulete si se presara cu scortisoara.

Se face un sos din laptele batut, ghimbir, praful de usturoi si leusteanul tocat marunt.

Pe o tava se pune folie alimentara ( din aceea gen staniol).

Se pune fileul de peste, se acopera cu o parte din sos si cateva rondele de lamaie. Se pun apoi crevetii, restul de sos si merele cu scortisoara. Deasupra se pune branza topita.

Se acopera totul cu folie si se da la cuptor 30-35 min.

A iesit o portie de 450 g.

 

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: