Mancaruri: Curcan cu vinete si vin la wok
Maxim 6049 kb
- 21 Oct 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Curcan cu vinete si vin la wok
- Discuţie reteta Curcan cu vinete si vin la wok
- legume, vinete, curcan, mancare
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Curcan cu vinete si vin la wok", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 97kcal
- 7%Grăsimi 4.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 5.8g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 9%Proteine 7.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
7%
2%
9%
CZE% Curcan cu vinete si vin la wok pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Curcan cu vinete si vin la wok pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Curcan cu vinete si vin la wok pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- piept curcan fara piele 125 g
- vinete 300 g ( o vanata mijlocie)
- 1/2 gogosar mic (35 g)
- 1 ceapa mica (35 g)
- 2 catei usturoi
- vin alb 50 ml
- sare, piper cayenne
- ulei masline 20 ml
Mod de preparare
Se caleste pieptul de curcan taiat cubulete pe o parte in wok. Se intoarce, se adauga ceapa, usturoiul, gogosarul. Se mai caleste putin, se adauga sarea si piperul cayenne.
Vanata se taie inainte cu vreun 1/4 ora cuburi mai mari si se sareaza.
Cand puiul si celelalte legume sunt aproape calite, se adauga vinetele si se mai caleste putin. Se adauga vinul, si se acopera wokul cu capacul si se lasa la foc mic inca vreo 10 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!