Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Curcan cu legume in aspic "a la Carmela"

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Curcan cu legume in aspic "a la Carmela"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 6%Calorii 122.8kcal
  • 13%Grăsimi 8.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 3g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 10%Proteine 8.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 122.8
6%
Grasimi 8.2g
13%
Glucide 3g
1%
Proteine 8.7g
10%

CZE% Curcan cu legume in aspic "a la Carmela" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Curcan cu legume in aspic "a la Carmela" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
6%
Grasimi:
13%
Glucide:
1%
Proteine:
10%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Curcan cu legume in aspic "a la Carmela" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

 3 litri de apa, o pulpa inferioara de curcan (800g), un morcov (150g), o ceapa (50g), un ardei rosu gras(150g), un ardei iute, sare si piper dupa gust (2 lingurite), 2 capatani usturoi de curte (30g dupa curatare) si un plic de gelatinade 10g.

Pentru 100g produs finit:

- 30ml apa

-40g pulpa inferioara curcan (fara piele si os, dupa ce a fiert)

- 5g ceapa si 15g morcov

- 1g sare si piper, ardei iute

- 1g gelatina

- 3g usturoi

- 15g ardei gras rosu

 

Mod de preparare

 Se fierbe carnea - cam 3 ore, se adauga dupa 2,5 ore ceapa si morcovul intregi, apoi sare si piper (dupa gust).Se ia de pe foc atunci cand morcovul se poate intepa usor cu furculita. Se lasa sa se mai raceasca si se pune usturoiul zdrobit. Intre timp se scot din oala carnea, morcovul si ceapa, se desface carnea, se taie frumos morcovul si se aseaza in castronele. Tot acolo punem si ardeiul rosu tocat. Se inmoaie gelatina in apa rece, iar cand s-a topit se pune in oala (atentie ca temperatura fierturii sa fie in jur de 60 grade Celsius). Se amesteca bine. Se strecoara si se pune in castronele peste carne, morcov si ardei. Se lasa la racit si se pun in frigider. Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: