Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: "Degetele" din carne de curcan, umplute cu legume

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul ""Degetele" din carne de curcan, umplute cu legume", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 9%Calorii 181kcal
  • 15%Grăsimi 9.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 23%Sodiu 553.5mg
  • 2%Carbohidraţi 5.4g
  • 6%Fibre 1.7g
  • 2%Zaharuri 0.8g
  • 20%Proteine 17.8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 181
9%
Grasimi 9.6g
15%
Glucide 5.4g
2%
Proteine 17.8g
20%

CZE% "Degetele" din carne de curcan, umplute cu legume pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% "Degetele" din carne de curcan, umplute cu legume pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
9%
Grasimi:
15%
Glucide:
2%
Proteine:
20%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de "Degetele" din carne de curcan, umplute cu legume pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Carne tocata de curcan: 436g
  • Ceapa verde (doar partea alba): 53g
  • Usturoi: 21g
  • Marar: 10g
  • Patrunjel: 20g
  • Oua de prepelita: 8 bucati
  • Tarate de grau: 15g
  • sare: 1 lingurita
  • piper: 1g
  • Bonduelle, amestec mexican: 100g
  • ulei de masline: 2ml

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoiul, mamaryl, patrunjelul (toate tocate marunt, la masina de tocat sau la blender), ouale de prepelita, sarea, piperul si taratele de grau.

Se formeaza bile care se aplatieaza in mana si in care se pune putin din amestecul Bonduelle si apoi se strang in palma, dandu-se forma unor degetele. (mainile trebuie sa fie umezite cu apa in timpul acestui proces).

Se pun pe o foaie de copt unsa cu ulei de masline si se dau la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ jumatate de ora, intorcandu-se din cand in cand pentru a se coace uniform.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: