Mancaruri: Dovlecei cu cartofi la cuptor
Maxim 6049 kb
- 08 Aug 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Dovlecei cu cartofi la cuptor
- Discuţie reteta Dovlecei cu cartofi la cuptor
- dovlecei, cartof
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Dovlecei cu cartofi la cuptor", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 135kcal
- 8%Grăsimi 5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 5%Carbohidraţi 13g
- 6%Fibre 1.7g
- -%Zaharuri -g
- 11%Proteine 9.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
8%
5%
11%
CZE% Dovlecei cu cartofi la cuptor pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Dovlecei cu cartofi la cuptor pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Dovlecei cu cartofi la cuptor pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente:
2 dovlecei mai mari sau 3 mai mici
4 cartofi
2 ardei grasi (1 rosu, 1 verde)
1 legatura marar
Cascaval sau cas proaspat
Cateva cubulete de unt
Sare, piper
Ulei si pesmet pentru tapetat tava
Mod de preparare
Mod de preparare: Dovleceii se curata si se dau pe razatoare.
Cartofii se curata, se taie bucati mai mici si se fierb.
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet se aseaza un strat de cartofi fierti (maruntiti, zdrobiti usor), apoi un strat de dovlecei amestecati cu marar tocat, apoi un strat de ardei (dati pe razatoare sau tocati marunt).
Deasupra se aseaza din loc in loc cateva cubulete de unt, si peste tot se presara cascavalul ras.
Se adauga sare si piper dupa gust.
Se da la cuptor, la foc mediu, pana se rumeneste.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!