Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Drob de pui si ciuperci

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Drob de pui si ciuperci", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 80kcal
  • 5%Grăsimi 3.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 42mg
  • 11%Sodiu 270mg
  • 1%Carbohidraţi 2g
  • 1%Fibre 0.4g
  • 0%Zaharuri 0.1g
  • 11%Proteine 10g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 80
4%
Grasimi 3.2g
5%
Glucide 2g
1%
Proteine 10g
11%

CZE% Drob de pui si ciuperci pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Drob de pui si ciuperci pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
5%
Glucide:
1%
Proteine:
11%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Drob de pui si ciuperci pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1kg ciuperci champignon
  • 500g ficatei de pui
  • 100g carne de pui
  • 100g ceapa
  • 4 oua
  • 200g spanac fiert si scurs bine
  • 100g patrunjel
  • 50ml vin alb demidulce
  • sare
  • cimbru

Mod de preparare

Ciupercile se toaca marunt si se calesc cu 50 ml vin, pana scade de tot apa pe care o lasa.

Ficatul, carnea de pui, patrunjelul, ceapa, spanacul se dau prin masina de tocat carne si apoi se amesteca cu ciupercile calite si racite, ouale, cimbru, sare.

Se toarna compozitia in 2 forme de chec tapetate cu folie de aluminiu si hartie de copt pentru a se scoate usor drobul.

Se dau la cuptor la foc mediu 1 ora, sau pana se rumeneste bine.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: