Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Fasole pastai cu pulpa de curcan (fara piele)

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Fasole pastai cu pulpa de curcan (fara piele)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 67.7kcal
  • 5%Grăsimi 3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 1%Sodiu 21.7mg
  • 1%Carbohidraţi 3.3g
  • 3%Fibre 0.7g
  • 1%Zaharuri 0.6g
  • 7%Proteine 6.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 67.7
3%
Grasimi 3g
5%
Glucide 3.3g
1%
Proteine 6.3g
7%

CZE% Fasole pastai cu pulpa de curcan (fara piele) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Fasole pastai cu pulpa de curcan (fara piele) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
5%
Glucide:
1%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Fasole pastai cu pulpa de curcan (fara piele) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 455g fasole pastai conservate
  • 330g pulpa de curcan cruda
  • 100g ceapa
  • 160g rosii in bulion
  • 1 lingura ulei de masline
  • 500ml apa , sare dupa gust

Mod de preparare

In ulei se caleste putin ceapa peste care se adauga carnea taiata bucatele (mai mult inabusit decat calit)

Se amesteca apoi cu pastaile si rosiile in bulion se pune apa si sare si se da la cuptor. se poate gati si pe aragaz.

Mie imi place mai mult asa.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: