Mancaruri: Ficatei cu ciuperci si sos de smantana
Maxim 6049 kb
- 08 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ficatei cu ciuperci si sos de smantana
- Discuţie reteta Ficatei cu ciuperci si sos de smantana
- sos, smantana, ciuperci, ficatei
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ficatei cu ciuperci si sos de smantana", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 116.9kcal
- 9%Grăsimi 5.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 15%Sodiu 349.3mg
- 2%Carbohidraţi 4.8g
- 4%Fibre 1.1g
- 2%Zaharuri 1.1g
- 10%Proteine 8.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
9%
2%
10%
CZE% Ficatei cu ciuperci si sos de smantana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ficatei cu ciuperci si sos de smantana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ficatei cu ciuperci si sos de smantana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Ficatei de pui: 264g
- Ceapa verde: 60g
- Usturoi verde: 34g
- Ciuperci Champignon: 350g
- Smantana de gatit, La Dorna: 200ml
- Vin alb sec: 100ml
- sare: 1 lingurita
- piper: 1/2 lingurita
- ulei de masline: 2 ml
Mod de preparare
Se toaca ceapa verde si usturoiul, ciupercile se taie in bucati de marime medie.
Se pun intr-o tava unsa cu ulei de masline impreuna cu ficatelul.
Se toarna vinul peste, se asezoneaza cu sare si piper, se acopera si se da la cuptor aproximativ 30 de minute.
Se toarna si smantana si se mai da la cuptor, neacoperita, inca 10-15 min.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!