Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ficatei de pui/curcan cu sos

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ficatei de pui/curcan cu sos", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 10%Calorii 192kcal
  • 9%Grăsimi 5.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 7%Carbohidraţi 16g
  • 4%Fibre 1g
  • -%Zaharuri -g
  • 23%Proteine 20.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 192
10%
Grasimi 5.3g
9%
Glucide 16g
7%
Proteine 20.1g
23%

CZE% Ficatei de pui/curcan cu sos pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ficatei de pui/curcan cu sos pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
10%
Grasimi:
9%
Glucide:
7%
Proteine:
23%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ficatei de pui/curcan cu sos pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 400g ficatei pui/curcan
  • 70g ceapa
  • 150g rosii
  • 50g bulion
  • 25g ulei
  • sare, piper, busuioc

Mod de preparare

Se taie ceapa cubulete si se pune la calit in cele 25 g ulei, se lasa 2-3 min si se adauga ficateii.

Se lasa la calit pana acestia isi schimba culoarea, dupa care se adauga rosiile taiate, bulion si 250 ml apa.

Se lasa sa scada pana se fierb ficateii si se obtine un sos mai gros.

Inainte de a se lua de pe foc se adauga sare, piper si busuioc.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: