Mancaruri: File de merluciu pane, crocant
Maxim 6049 kb
- 06 Aug 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- File de merluciu pane, crocant
- Discuţie reteta File de merluciu pane, crocant
- merluciu, pane, file
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "File de merluciu pane, crocant", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 10%Calorii 197.7kcal
- 13%Grăsimi 8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 39.6mg
- -%Sodiu -mg
- 5%Carbohidraţi 11.8g
- 4%Fibre 1g
- 1%Zaharuri 0.4g
- 20%Proteine 17.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
10%
13%
5%
20%
CZE% File de merluciu pane, crocant pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% File de merluciu pane, crocant pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de File de merluciu pane, crocant pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- file de merluciu-380g;
- ou-1 buc-45g;
- iaurt de tara, covalact-50g;
- fulgi de porumb pirifan-70g;
- seminte de susan-30g;
- ulei de floarea soarelui-10g
Mod de preparare
se taie fileurile de merluciu in bucati porivite, se condimenteaza cu condiment special pentru peste (sau sare si piper dupa gust) se scufunda fileurile in amestecul format din iaurt si ou, se tavalesc prin amestecul obtinut din fulgii de poromb macinati si semintele de susan. se coc pe flacara la foc mic (cel mai mic de la aragaz) in tigaia de teflon unsa cu ulei (o lingurita) pana se rumenesc, se intorc pe cealalta parte.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!