Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: La galette des rois, TinAlexa

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "La galette des rois, TinAlexa", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 13%Calorii 268.1kcal
  • 17%Grăsimi 10.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 14%Carbohidraţi 34.4g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 13%Proteine 11.8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 268.1
13%
Grasimi 10.3g
17%
Glucide 34.4g
14%
Proteine 11.8g
13%

CZE% La galette des rois, TinAlexa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% La galette des rois, TinAlexa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
13%
Grasimi:
17%
Glucide:
14%
Proteine:
13%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de La galette des rois, TinAlexa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

ingredient pentru aluat

200gr faina integral tip 150

50 gr tarate de ovaz

200ml crema de soia sau smintina lejera (eu am pus iaurt 0%)

2 linguri de apa rece

Un pic de sare

ingrediente umplutura

125 gr pudra de migdale

50 gr fructoza

90 gr pireu de mere sau mere cu pere (fara zahar, daca aveti in casa si mai bine dati pe razatoare, eu am avut de pireu de mere fara zahar si fara conservanti)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se framinta alatul, aveti nevoie de o tava cu diametru 24cm, aluatul se inparte 2/3 si 1/3 partea mai mare este baza iar cea mica se pune peste umplutura.

Cind intindeti aluatul ajutati-va un pic cu faina integrala altfel se va lipi.

Ingredientele pentru umplutura se va amesteca apoi se pune peste aluatul asezat in tava (tava unsa cu un pic de ulei, umplutura sa fie mai pastoasa la mine a fost mai groasa deci puneti pireu mai mult)

Deasupra se pune aluatul si se face o inchizatura/legatura pe margine.( nu faceti bordura prea groasa

- 1 albus +1 lingura sirop de agave +1 lingura lapte de soia (se poate pune pina la 2 linguri vedeti voi) cu acest lichid se unge pe deasupra.

-cuptorul preincalzit la 200c placinata se tine la cuptor 35 minute.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: