Mancaruri: Ghiveci de legume a la Raluca
Maxim 6049 kb
- 03 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ghiveci de legume
- Discuţie reteta Ghiveci de legume a la Raluca
- legume, ghiveci
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ghiveci de legume a la Raluca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 33.7kcal
- 0%Grăsimi 0.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 5%Sodiu 109.8mg
- 3%Carbohidraţi 6.7g
- 7%Fibre 2g
- 5%Zaharuri 2.3g
- 3%Proteine 2.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
0%
3%
3%
CZE% Ghiveci de legume a la Raluca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ghiveci de legume a la Raluca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ghiveci de legume a la Raluca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 320 g varza
- 160 g morcovi
- 170 g ardei gras rosu
- 430 g dovlecei
- 330 g broccoli proaspat
- 230 g rosii
- 450 g ciuperci champignon proaspete
- 250 g pasta de tomate + 200 ml apa plata
- 15 g usturoi verde
- 2 g piper alb
- 5 g sare
- 4 g cimbru proaspat
Au iesit 2 kg de ghiveci.
Mod de preparare
Legumele se spala si se curata.
Varza se taie fideluta, morcovii, dovleceii, rosiile si ardeiul se taie rondele. Ciupercile se feliaza, broccoli se separa in buchetele micute.
Intr-o oala incapatoare se pune stratul de varza, morcovii si ardeiul rosu. Se pune usturoiul maruntit, se potriveste de sare si piper. Se adauga 3-4 crengute de cimbru.
Urmeaza stratul de broccoli, feliutele de rosie, ciupercile si stratul de dovlecei.
Pasta de tomate se amesteca cu apa plata si se toarna in oala, se scutura sa ajunga bine peste tot si se da la cuptor.
Este gata in aproximativ o ora jumatate. Cand este aproape gata se scoate capacul ca sa scada.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: Delicios, sanatos si are foarte putine calorii
Nu mi-a plăcut: Nu exista ceva care sa nu imi placa
13.11.2010, ora 11:24Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!