Inghetate: Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella
- 29 May 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella
- inghetata, cacao, vanilie
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella", din categoria "Inghetate", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 8%Calorii 165kcal
- 18%Grăsimi 11.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 4%Carbohidraţi 9.2g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 7%Proteine 6.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
8%
18%
4%
7%
CZE% Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Informaţii
- Albus de ou, crud, proaspat, 180g
- Galbenus de ou, crud, proaspat, 55g
- Ciocolata Dark Extreme 85% cacao, Heidi, 24g
- Smantana 12% grasime, Boni, 300g
- Smantana 12% grasime, Albalact, 30g
- Esenta de vanilie 3g
- Fructoza, 35g
- Cacao 9g
Descrierea producător
Se,separa gălbenușurile de albușuri.
Se amesteca cu fructoza.(m-ai oprim putina fructoza)
Se adauga cacao.Se amesteca încet cu lingura ,nu cu mixerul pentru ca sare praful de cacao.
Dupa se adauga 300g smantana si se amesteca bine.
Se bat albusurile bine spuma si se toarna peste compozitie.
Amestecam usor, pentru a ramane mai pufoasa.
Se taie bucatile de ciocolata amaruie (peste 70%cacao)
Si se adauga peste compozitie.
Punem intr-un castron restul de smantana cu fructoza care am oprit-o si cu putina esenta de vanilie si amestecam bine pana se omogenizeaza.
Se pune intr-o punga(sau ceva special -eu nu am avut) compozitia,si se oreaza inghetata.
Se da la congelator cam 2-3h.
Păreri despre aliment
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!