Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Inghetate: Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella", din categoria "Inghetate", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 8%Calorii 165kcal
  • 18%Grăsimi 11.4g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 4%Carbohidraţi 9.2g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 7%Proteine 6.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 165
8%
Grasimi 11.4g
18%
Glucide 9.2g
4%
Proteine 6.1g
7%

CZE% Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
8%
Grasimi:
18%
Glucide:
4%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Informaţii

Descrierea producător

Se,separa gălbenușurile de albușuri. 
Se amesteca cu fructoza.(m-ai oprim putina fructoza) 
Se adauga cacao.Se amesteca încet cu lingura ,nu cu mixerul pentru ca sare praful de cacao.
Dupa se adauga 300g smantana si se amesteca bine.
Se bat albusurile bine spuma si se toarna peste compozitie.
Amestecam usor, pentru a ramane mai pufoasa. 
Se taie bucatile de ciocolata amaruie (peste 70%cacao) 
Si se adauga peste compozitie.
Punem intr-un castron restul de smantana cu fructoza care am oprit-o si cu putina esenta de vanilie si amestecam bine pana se omogenizeaza.
Se pune intr-o punga(sau ceva special -eu nu am avut) compozitia,si se oreaza inghetata.

Se da la congelator cam 2-3h. 

Păreri despre aliment

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: