Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Inghetata ciocolata Montignac, Faza I

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Inghetata ciocolata Montignac, Faza I", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 10%Calorii 193kcal
  • 24%Grăsimi 14.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 4%Carbohidraţi 10.2g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 5%Proteine 4.8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 193
10%
Grasimi 14.6g
24%
Glucide 10.2g
4%
Proteine 4.8g
5%

CZE% Inghetata ciocolata Montignac, Faza I pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Inghetata ciocolata Montignac, Faza I pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
10%
Grasimi:
24%
Glucide:
4%
Proteine:
5%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Inghetata ciocolata Montignac, Faza I pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 375 gr smantana 10% Mariuca
  • 2 linguri sirop agave
  • 110 gr ciocolata 70 Wawel fara zahar
  • 40 gr albus oua (alusul a doua oua)

Mod de preparare

Se topeste ciocolata in bain-marie, se adauga smantana si ulterior albusurile (batute deja spuma), impreuna cu siropul de agave. Se lasa la congelator 6-7 ore.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: