Mancaruri: Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor
Maxim 6049 kb
- 22 Nov 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor
- Discuţie reteta Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor
- branza, mamaliga, branza burduf
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 14%Calorii 282.4kcal
- 39%Grăsimi 24.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 3.4g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 13%Proteine 11.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
14%
39%
1%
13%
CZE% Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
mamaliga, branza de burduf, oua, unt, cascaval
Mod de preparare
Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma de sticla ce merge la foc. Se pune un strat subtire de mamaliga. Aceasta se aseaza usor, intinzand-o cu o lingura muiata in unt. Se pune un strat de branza de burduf, si unt, apoi iarasi mamaliga, branza, unt. Ultimul strat sa fie de mamaliga. Se sparg 2-3 oua deasupra . Se presara parmezan ras, se da la cuptor, pana ce se rumeneste deasupra.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!