Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 14%Calorii 282.4kcal
  • 39%Grăsimi 24.4g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 3.4g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 13%Proteine 11.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 282.4
14%
Grasimi 24.4g
39%
Glucide 3.4g
1%
Proteine 11.7g
13%

CZE% Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
14%
Grasimi:
39%
Glucide:
1%
Proteine:
13%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

mamaliga, branza de burduf, oua, unt, cascaval

Mod de preparare

Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma de sticla ce merge la foc. Se pune un strat subtire de mamaliga. Aceasta se aseaza usor, intinzand-o cu o lingura muiata in unt. Se pune un strat de branza de burduf, si unt, apoi iarasi mamaliga, branza, unt. Ultimul strat sa fie de mamaliga. Se sparg 2-3 oua deasupra . Se presara parmezan ras, se da la cuptor, pana ce se rumeneste deasupra.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: