Mancaruri: Mancare vinete la cuptor, alecsutzza
Maxim 6049 kb
- 26 Aug 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Mancare vinete la cuptor
- Discuţie reteta Mancare vinete la cuptor, alecsutzza
- vinete, mancare
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancare vinete la cuptor, alecsutzza", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 80.6kcal
- 8%Grăsimi 4.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 5.6g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 5%Proteine 4.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
8%
2%
5%
CZE% Mancare vinete la cuptor, alecsutzza pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Mancare vinete la cuptor, alecsutzza pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancare vinete la cuptor, alecsutzza pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 930g vinete
- 660g rosii
- 85g telemea light
- 23g telemea vaca
- 100g urda oaie
- 3 oua
- 2 linguri iaurt 0.1%
- 2 linguri ulei masline
- patrunjel
- sare,piper
Mod de preparare
- Vinetele se curata de coaja si se taie cubulete cam de 1cmx1cm grosime.
- Incingeti o tigaie mai adanca, adaugati uleiul, vinetele si le lasati sa se caleasca - amestecati periodic.
- Se trec intr-o tava de sticla termorezistenta de marime medie, sau orice tava mai adanca de cuptor.
- Peste vinete adaugati rosiile taiate cubulete,patrunjelul,branza data pe razatoare.
- Puneti tava la cuptor preincalzit pentru 15 minute la 180 grade - temperatura medie.
- In acest timp amestecati intr-un bol ouale, iaurtul si putina sare cu piper.
- Scurgeti din tava sucul lasat de legume - daca este cazul - si turnati unifrom amestecul de oua cu iaurt peste legume.
- Puneti tava la cuptor la temperatura de 200 grade si o lasati pana se rumneste frumos deasupra. Dupa ce este gata se scoate din cuptor si se lasa 10-15 minute sa se patrunda.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!