Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Mancarica de cartofi cu afumatura Dark

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancarica de cartofi cu afumatura Dark", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 5%Calorii 93kcal
  • 7%Grăsimi 4.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 4%Carbohidraţi 10g
  • 4%Fibre 1g
  • -%Zaharuri -g
  • 4%Proteine 3.9g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 93
5%
Grasimi 4.3g
7%
Glucide 10g
4%
Proteine 3.9g
4%

CZE% Mancarica de cartofi cu afumatura Dark pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Mancarica de cartofi cu afumatura Dark pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
5%
Grasimi:
7%
Glucide:
4%
Proteine:
4%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancarica de cartofi cu afumatura Dark pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 558 coada afumata
  • 222 costita porc afumata
  • 1858 cartofi
  • 80 morcovi
  • 254 ceapa
  • 33 pastarnac radacina
  • 21 patrunjel radacina

Mod de preparare

Ceapa se toaca cubulete, morcovii se taie rondele, pastarnacul si patrunjelul se dau prin razatoare si se calesc impreuna intr-o tigaie de teflon.

Se adauga afumatura si se fierb impreuna pana e fiarta coada.

Se adauga cartofii, se potriveste de gust. La sfarsit se adauga sucul de rosii.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: