Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Mancarica de legume cu ciuperci

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancarica de legume cu ciuperci", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 69.5kcal
  • 5%Grăsimi 3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 4%Carbohidraţi 9g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 69.5
3%
Grasimi 3g
5%
Glucide 9g
4%
Proteine 2.4g
3%

CZE% Mancarica de legume cu ciuperci pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Mancarica de legume cu ciuperci pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
5%
Glucide:
4%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancarica de legume cu ciuperci pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 200 g amestec mexican
  • 100 g mazare
  • 70 g morcovi
  • 50 g ceapa
  • 220 g ciuperci
  • 120 g cartofi
  • 200g pasta de rosii
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • apa

Mod de preparare

se marunteste ceapa si se caleste in uleiul de masline si in putina apa.

se adauga ciupercile taiate feliute, se pune sare si apa si se acopera oala cu capac.

intre timp se taie si morcovii feliute, cartofii cubulete si se adauga pe foc. se pun mazarea si amestecul mexican, pasta de rosii se mai completeaza cu apa si sare dupa gust.

se lasa la fiert cam 25 de min si la sfarsit se adauga ierburi aromate.

in timp ce fierbe, se verifica sa nu sece apa, dar nici sa fie in exces si se mai amesteca din cand in cand.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: