Mancaruri: Mancarica de pui, ciuperci proaspete si linte alla VentoFreddo
Maxim 6049 kb
- 04 Mar 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Mancarica de pui, ciuperci proaspete si linte
- Discuţie reteta Mancarica de pui, ciuperci proaspete si linte alla VentoFreddo
- pui, ciuperci, linte, mancare
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancarica de pui, ciuperci proaspete si linte alla VentoFreddo", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 40.2kcal
- 1%Grăsimi 0.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 3%Sodiu 70.8mg
- 2%Carbohidraţi 4.9g
- 5%Fibre 1.4g
- 1%Zaharuri 0.6g
- 5%Proteine 4.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
1%
2%
5%
CZE% Mancarica de pui, ciuperci proaspete si linte alla VentoFreddo pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Mancarica de pui, ciuperci proaspete si linte alla VentoFreddo pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancarica de pui, ciuperci proaspete si linte alla VentoFreddo pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 300 gr ciuperci pleurotus
- 70 gr de ceapa
- 130 gr carne macra de pui fara piele
- linte rosie 105 gr
- ardei gras 120 gr
- rosii 200 gr
- pasta de rosii Cirio fara zahar 150 gr
- marar 4 gr
- sare 2 gr
- apa 2000 ml
Mod de preparare
Se fierbe carnea,ceapa,lintea si ciupercile,cand carnea e aproape fiarta se adauga ardeii taiati bucati,rosiile cuburi,pasta de tomate,se mai lasa un sfert de ora,se adauga mararul si sarea,se inchide.
Din aceasta cantitate ies cca 1250 gr de mancare,3 portii medii sau 2 portii zdravene:)
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: e satioasa,are multe proteine si putine calorii
Nu mi-a plăcut: nu am obiectii
20.03.2011, ora 15:33Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!