Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Mousse de piersici, Montignac Faza I

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mousse de piersici, Montignac Faza I", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 5%Calorii 99kcal
  • 3%Grăsimi 1.9g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 69mg
  • 0%Sodiu 0.1mg
  • 8%Carbohidraţi 18g
  • 4%Fibre 1g
  • 12%Zaharuri 5.8g
  • 3%Proteine 2.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 99
5%
Grasimi 1.9g
3%
Glucide 18g
8%
Proteine 2.7g
3%

CZE% Mousse de piersici, Montignac Faza I pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Mousse de piersici, Montignac Faza I pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
5%
Grasimi:
3%
Glucide:
8%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mousse de piersici, Montignac Faza I pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

-4 foi gelatina, 4 gr

-500 gr piersici curatate si taiate in 4

-60 gr fructoza plus inca putin pentru indulcire

-20 grame fructoza pentru indulcire

-zeama de la 1/2 lamaie

-2 oua, cu albusuri si galbenusuri separate

-1 lingura smantana dulce/frisca lichida

-o lingurita esenta vanilie

Mod de preparare

1.puneti foile de gelatina in apa rece

2.cu un mixer amestecati piersicile cu jumatate din fructoza si zeama de lamaie. strecurati printr-o sita fina intr-un bol

3.bateti galbenusurile cu fructoza ramasa pana devin usoare si pufoase. incalziti usor deasupra unui vas cu apa clocotita pana ce fructoza se dizolva si amestecul se lipeste de dosul unei linguri. luati de pe foc si lasati la racit.

4.scurgeti gelatina sa nu mai ramana apa pe ea, apoi adaugati 2 linguri de apa fierbinte pentru a o dizolva. amestecat gelatina topita cu piersicile, apoi puneti galbenusurile racite si continuati sa amestecati pana obtineti o textura fina.

5.bateti albusurile spuma,pana se intaresc. intr-un alt vas,bateti smantana pana se intareste si ea,apoi adaugati esenta de vanilie si putina fructoza pentru indulcire.

6.adaugati incet smantana in amestecul de piersici,apoi incorporati si albusurile batute, cate o treime din cantitate o data, folosind o spatula- NU LE AMESTECATI, deoarece trebuie sa ramana in compozitie cat mai mult aer posibil, pentru a face un mousse cat mai usor.

7. raciti amestecul la frigider timp de 4 ore, apoi serviti-l in pahare de inghetata sau vase asemanatoare.

 

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: