Mancaruri: Muschiulet de porc umplut cu legume
Maxim 6049 kb
- 24 Feb 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Muschiulet de porc umplut cu legume
- Discuţie reteta Muschiulet de porc umplut cu legume
- legume, porc, muschiulet, muschi umplut
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Muschiulet de porc umplut cu legume", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 12%Calorii 237.4kcal
- 23%Grăsimi 14.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 2g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 29%Proteine 25.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
12%
23%
1%
29%
CZE% Muschiulet de porc umplut cu legume pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Muschiulet de porc umplut cu legume pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Muschiulet de porc umplut cu legume pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- muschi de porc (carne slaba) - 350 g
- unt -30g
- cascaval ras - 30 g
- 1/4 ardei rosu
- 100 g ciuperci
- 3 felii rosii taiate rotund
- 2 catei usturoi
- condimente
Mod de preparare
Se taie muschiul pe jumatate, se bate cu batatorul (nu foarte tare) se sareaza si se pipereaza, apoi se unge cu unt peste care se pune cascavalul ras.
Intr-un capat, pe lungime se pun ciupercutele, ardeiul taiat si peste ele se aseaza rosiile.
Se ruleaza si se leaga cu ata, sau se pun scobitori sa nu se desfaca si sa se poata taia frumos.
Deasupra se pun condimente pt gratar, cimbru, boia, se taie marunt usturoiul si se adauga putin unt.
Se lasa la cuptor timp de 40-45 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!