Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Negresa cu sfecla

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Negresa cu sfecla", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 17%Calorii 348.9kcal
  • 42%Grăsimi 26.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 2%Sodiu 39.9mg
  • 9%Carbohidraţi 20.9g
  • 11%Fibre 3.1g
  • 14%Zaharuri 7g
  • 8%Proteine 7.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 348.9
17%
Grasimi 26.3g
42%
Glucide 20.9g
9%
Proteine 7.2g
8%

CZE% Negresa cu sfecla pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Negresa cu sfecla pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
17%
Grasimi:
42%
Glucide:
9%
Proteine:
8%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Negresa cu sfecla pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • sfecla coapta sau fiarta - 500g
  • unt - 200g
  • ciocolata neagra (85% cacao): 180g
  • oua - 3 bucati
  • sirop de agave: 90ml
  • faina "slabeste mancand" : 100g
  • pudra de roscove: 25g
  • apa de flori de portocal: o lingura

Mod de preparare

Sfecla coapta sau fiarta si scursa se taie in bucati mari si se pune cu untul si ciocolata rupta in bucati in roborul de bucatarie (sau blender) si se mixeaza pana se obtine o pasta fina.

Ouale se amesteca bine cu siropul de agave, apa de flori de portocal si apoi se toarna cu lingura din amestecul de sfecla, incorporandu-se uniform.

Se adauga pudra de roscove si faina incet pana de amesteca bine.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit, la temperatura mica spre medie circa 35-40min.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: