Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Negresa de post

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Negresa de post", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 17%Calorii 336kcal
  • 22%Grăsimi 13.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 23%Carbohidraţi 53.7g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 336
17%
Grasimi 13.6g
22%
Glucide 53.7g
23%
Proteine 2.7g
3%

CZE% Negresa de post pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Negresa de post pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
17%
Grasimi:
22%
Glucide:
23%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Negresa de post pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1 1/2 cana zahar
  • 1 1/2 cana apa rece
  • 1 cana ulei
  • 3 cani faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingurita bicarbonat stins
  • esenta de rom
  • zahar vanilat (2 pliculete)
  •  
  • Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta groasa care se toarna in tava unsa. Se coace la foc mic. In aluat se pot incorpora bucatele de rahat, nuci, stafide, gem.
  •  
  • pentru glazura:
  • 12 linguri zahar
  • 6 linguri apa
  • 2 linguri cacao
  • se amesteca pe foc si se toarna peste prajitura scoasa de la cuptor in urma cu ~10 minute.
  • Pe deasupra se poate presara nuca de cocos, zahar pudra sau frisca.

Mod de preparare

Momentan nu există o descriere pentru "Negresa de post"

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: