Mancaruri: Orez/Pilaf cu inimi de pasare
Maxim 6049 kb
- 05 Mar 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pilaf
- Discuţie reteta Orez/Pilaf cu inimi de pasare
- orez, pilaf, pasare, inimi
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Orez/Pilaf cu inimi de pasare", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 8%Calorii 155kcal
- 5%Grăsimi 3.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 9%Carbohidraţi 21g
- 6%Fibre 1.6g
- -%Zaharuri -g
- 13%Proteine 11.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
8%
5%
9%
13%
CZE% Orez/Pilaf cu inimi de pasare pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Orez/Pilaf cu inimi de pasare pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Orez/Pilaf cu inimi de pasare pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 300g inimi de pasare (curcan, gasca, gaina)
- 150g orez
- 100g ciuperci
- 50g ceapa
- 2g maghiran, sare
Mod de preparare
Se pun pe foc intr-o cratita inimile cu putina apa pana lasa grasime.
Se pune ceapa si ciupercile tocate si se mai lasa pana se inmoaie.
Se adauga orezul si de 3 ori apa cat volumul orezului pus.
Se lasa la fiert pana scade.
Cand e aproape gata se pune maghiranul. Rezulta 600g de mancare.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!