Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Paine integrala VentoFreddo

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Paine integrala VentoFreddo", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 15%Calorii 309.9kcal
  • 4%Grăsimi 2.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 25%Carbohidraţi 59.9g
  • 36%Fibre 10g
  • -%Zaharuri -g
  • 14%Proteine 12.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 309.9
15%
Grasimi 2.3g
4%
Glucide 59.9g
25%
Proteine 12.4g
14%

CZE% Paine integrala VentoFreddo pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Paine integrala VentoFreddo pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
15%
Grasimi:
4%
Glucide:
25%
Proteine:
14%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Paine integrala VentoFreddo pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Faina integrala de grau, drojdie, fulgi de ovaz, apa, sare

Mod de preparare

Ingrediente: faina de grau integrala-320 gr, fulgi de ovaz 50 de gr, drojdie uscata 15 gr, sare o lingurita, apa calda o cana.

Se topeste drojdia in apa calduta, se toarna peste faina, se adauga apa calda cate putin si sarea, se framanta bine pana rezulta o coca nu foarte tare, se da forma rotunda si se presara cu faina, se taie in forma de cruce suprafata , se lasa la crescut toata noaptea, dimineata se baga la cuptorul incalzit in prealabil, la 200 de grade cam 3 sferturi de ora.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: