Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Pandispan cu mere

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pandispan cu mere", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 6%Calorii 118kcal
  • 4%Grăsimi 2.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 0%Sodiu 0.2mg
  • 9%Carbohidraţi 21.1g
  • 5%Fibre 1.5g
  • 26%Zaharuri 13.2g
  • 3%Proteine 3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 118
6%
Grasimi 2.7g
4%
Glucide 21.1g
9%
Proteine 3g
3%

CZE% Pandispan cu mere pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Pandispan cu mere pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
6%
Grasimi:
4%
Glucide:
9%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pandispan cu mere pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 8 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 5 oua
  • 60g margarian delma
  • praf de copt
  • coaja de lamaie(10g)

Mod de preparare

Se spala si se curata merele.Se pregateste o tava tapetata cu 3 linguri de zahar,margarina si se pun merele taiate felii.Se baga la cuptor si se lasa la copt.

Intr-un bol se separa ouale.Albusurile se bat spuma,se adauga restul de zahar,galbenusurile,faina,praful de copt si coaja de lamaie.Se toarna peste mere si se lasa aproape 40 de minute pana se rumeneste.

Se poate servi cu scortisoara sau zahar pudra pe deasupra.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: