Mancaruri: Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
Maxim 6049 kb
- 15 Oct 2009Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
- Discuţie reteta Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
- pangasius, pangasius cu sos
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 57.7kcal
- 5%Grăsimi 3.3g
- 0%Grăsimi saturate 0g
- Grăsimi polinesaturate 0g
- Grăsimi mononesaturate 0g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 0mg
- 1%Carbohidraţi 3.4g
- 0%Fibre 0g
- 0%Zaharuri 0g
- 5%Proteine 4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
5%
1%
5%
CZE% Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 2 bucati file de peste pangasius,
- 1 ceapa mica,
- 2 catei usturoi,
- 2-3 rosii,
- 2 linguri ulei masline,
- 200 ml smantana,
- 6-8 castravecior murati cornisoni,
- 2 linguri mustar,
- sare, piper,
Mod de preparare
Mod de preparare
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in ulei. Cand ceapa devine translucida, se adauga rosiile decojite si maruntite. Vasul se acopera si se lasa la foc domol, 10-15 minute. Se adauga peste sos, bucatii de peste , sare si piper. In acest timp, castraveciorii se taie marunt, se amesteca bine cu smantana si mustarul. Sosul format se varsa peste peste si se mai lasa 5 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!