Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Pate de ficat de pui a la Ioana

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pate de ficat de pui a la Ioana", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 12%Calorii 247kcal
  • 18%Grăsimi 11g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 432mg
  • 24%Sodiu 574mg
  • 6%Carbohidraţi 14g
  • 1%Fibre 0.4g
  • 0%Zaharuri 0g
  • 26%Proteine 23g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 247
12%
Grasimi 11g
18%
Glucide 14g
6%
Proteine 23g
26%

CZE% Pate de ficat de pui a la Ioana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Pate de ficat de pui a la Ioana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
12%
Grasimi:
18%
Glucide:
6%
Proteine:
26%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pate de ficat de pui a la Ioana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

- 500 g ficăţei de pui
- 25 g unt 65% grăsime
- 100 ml lapte 1.5 % grăsime
- sare, piper, busuioc

Din aceste cantităţi ies 400 g de pate.

Mod de preparare

Ficăţeii se fierb în apă cu sare, se lasă să se răcească, iar apoi se taie mărunt şi se pun în blender, mixând bine şi adăugând pe parcurs o ceşcuţă şi jumătate din supa în care au fiert.

Apoi se adaugă untul la temperatura camerei şi treptat laptele, mixând bine şi asezonând cu sare şi condimente, până se obţine o compoziţie cremoasă, nu foarte tare.

Se serveşte rece, pe felii de pâine, alături de roşii, castraveţi etc.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: