Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Piept gaina cu ciuperci si smantana

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piept gaina cu ciuperci si smantana", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 7%Calorii 144.3kcal
  • 15%Grăsimi 9.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 15.9mg
  • 1%Sodiu 13.1mg
  • 1%Carbohidraţi 3.2g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 12%Proteine 10.9g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 144.3
7%
Grasimi 9.6g
15%
Glucide 3.2g
1%
Proteine 10.9g
12%

CZE% Piept gaina cu ciuperci si smantana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Piept gaina cu ciuperci si smantana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
7%
Grasimi:
15%
Glucide:
1%
Proteine:
12%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piept gaina cu ciuperci si smantana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Ciuperci, 435g
  • Carne de pui, gaina batrana (intre 10 luni si 1 an si jumate), carne slaba, carne macra, gatita, innabusita, 229g
  • Unt 65%, Milli,
  • Smantana 15% grasime, Covalact, 360g
  • Faina neagra de grau, Boromir, 16g

Mod de preparare

Se calesc ciupercile in unt, se adauga pieptul de gaina fiert si apa; dupa 20 minute se adauga smantana amestecata cu putina apa calda si faina, pentru a ingrosa sosul.

Se condimenteaza cu seminte de chimen, menta si patrunjel.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: