Mancaruri: Piept de pui cu ciuperci, smantana si iaurt
Maxim 6049 kb
- 30 Jan 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Piept de pui cu ciuperci, smantana si iaurt
- Discuţie reteta Piept de pui cu ciuperci, smantana si iaurt
- pui, iaurt, smantana, ciuperci
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piept de pui cu ciuperci, smantana si iaurt", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 8%Calorii 157.1kcal
- 10%Grăsimi 6.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 7%Sodiu 173.8mg
- 2%Carbohidraţi 5.2g
- 4%Fibre 1.2g
- 2%Zaharuri 1.2g
- 23%Proteine 20.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
8%
10%
2%
23%
CZE% Piept de pui cu ciuperci, smantana si iaurt pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Piept de pui cu ciuperci, smantana si iaurt pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piept de pui cu ciuperci, smantana si iaurt pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Ceapa verde - 1 legatura (67g)
- Ciuperci champignon, crude - 812g
- Usturoi - 26g
- Ulei de masline - 40ml
- Piept de pui - 1kg
- Smantana Covalact 15% grasime - 200g
- Iaurt din lapte de capra Covalact - 300g
- Sare - 1 lingurita
- Nucsoara - 2g
- Cardamon - 2g
- Piper - 2g
Mod de preparare
Se calesc ceapa si usturoiul in ulei de masline cu putina apa, se adauga ciupercile si se lasa pana scade tot lichidul.
Smantana si iaurtul se amesteca cu sarea, piperul, nucsoara si cardamonul. Piptul de pui spalat si uscat se pune intr-un vas termorezistent.
Se toarna deasupra sosul de smantana si iaurt, apoi ciupercile cu ceapa si usturoiul.
Se da la cuptor pana cand pieptul de pui este gata si sosul a scazut.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: Un preparat in acelasi timp sanatos si de un inalt rafinament culinar.
Nu mi-a plăcut: Se mananca cu pofta si se termina prea repede.
27.08.2011, ora 07:17Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!