Mancaruri: Piept de pui cu crusta din susan, in si cocos, Andrada
Maxim 6049 kb
- 04 Feb 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Piept de pui cu crusta din susan, in si cocos
- Discuţie reteta Piept de pui cu crusta din susan, in si cocos, Andrada
- pui, cocos, susan, friptura
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piept de pui cu crusta din susan, in si cocos, Andrada", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 18%Calorii 360kcal
- 30%Grăsimi 18.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- -%Sodiu -mg
- 3%Carbohidraţi 7.2g
- 12%Fibre 3.3g
- -%Zaharuri -g
- 45%Proteine 39.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
18%
30%
3%
45%
CZE% Piept de pui cu crusta din susan, in si cocos, Andrada pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Piept de pui cu crusta din susan, in si cocos, Andrada pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piept de pui cu crusta din susan, in si cocos, Andrada pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- piept de pui dezosat-800 g
- 40 ml ulei
- 40 g seminte de susan
- 40 g seminte de in
- 30 g fulgi de cocos
550 g produs finit
Mod de preparare
- Spalati bine carnea , apoi o tamponati cu servete absorbante .Taiati fiecare bucata de piept in jumatate , pe lungime , apoi fiecare jumatate o taiati pe latime in bucati de maxim 3 cm . Puneti bucatile obtinute intr-un castron.
- Intr-un bol amestecati uleiul cu sarea, piper , boia si alte condimente dupa gust
- Turnati pasta obtinuta peste bucatile de piept si amestecati-le bine , pana acestea se ung pe toate partile.
- Puneti fulgii de cocos si semintele de in si susan pe o farfurie .
- Puneti jumatate din cantitatea de carne intr-o tigaie si prajiti-o pe toate partile circa 10 minute.Eu nu am mai adaugat alt ulei,insa daca considerati ca mai este nevoie , mai puteti adauga in timpul prajirii cativa stropi de ulei.La fel procedati si cu cealalta cantitate de carne ramasa .
- O lasati apoi sa se raceasca putin .Aveti grija ca fiecare bucata de carnita sa nu fie prea uscata , iar daca este , o puteti tavali prin sosul ramas in tigaie , apoi luati fiecare bucatica de carne si o tavaliti prin semintele amestecate.
- Aranjati bucatile intr-o tava in care ati pus hartie de copt si bagati tava in cuptorul preincalzit ptr 15 -20minute.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!