Mancaruri: Piept de pui cu sos de rosii a la Anqutz
Maxim 6049 kb
- 16 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Piept de pui cu sos de rosii a la Anqutz
- Discuţie reteta Piept de pui cu sos de rosii a la Anqutz
- pui, piept pui, sos, rosii, sos rosii
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piept de pui cu sos de rosii a la Anqutz", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 91kcal
- 5%Grăsimi 3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 3.2g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 14%Proteine 12.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
5%
1%
14%
CZE% Piept de pui cu sos de rosii a la Anqutz pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Piept de pui cu sos de rosii a la Anqutz pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piept de pui cu sos de rosii a la Anqutz pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 500 de gr piept de pui crud
- 400 gr rosii decojite
- 20 ml ulei
- 120 gr ceapa
- 4 catei usturoi
- patrunjel
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui in bucati de 2-3 cm. Se taie ceapa solzisori. Se caleste ceapa taiata solzisori, apoi se adauga rosiile taiate bucatele, sare, piper, patrunjelul tocat fin, usturoiul maruntit, se lasa acoperit 15 minute.
Dupa aceea adaugati puiul si completati cu putin apa (ca sa fiarba in sos).
Lasati sa fiarba pana puiul se patrunde si sosul e suficient de scazut
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!