Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Piept de pui cu sos de rosii a la Anqutz

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piept de pui cu sos de rosii a la Anqutz", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 5%Calorii 91kcal
  • 5%Grăsimi 3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 3.2g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 14%Proteine 12.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 91
5%
Grasimi 3g
5%
Glucide 3.2g
1%
Proteine 12.6g
14%

CZE% Piept de pui cu sos de rosii a la Anqutz pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Piept de pui cu sos de rosii a la Anqutz pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
5%
Grasimi:
5%
Glucide:
1%
Proteine:
14%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piept de pui cu sos de rosii a la Anqutz pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 500 de gr piept de pui crud
  • 400 gr rosii decojite
  • 20 ml ulei
  • 120 gr ceapa
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in bucati de 2-3 cm. Se taie ceapa solzisori.  Se caleste ceapa taiata solzisori, apoi se adauga rosiile taiate bucatele, sare, piper, patrunjelul tocat fin, usturoiul maruntit, se lasa acoperit 15 minute.

Dupa aceea adaugati puiul si completati cu putin apa (ca sa fiarba in sos).

Lasati sa fiarba pana puiul se patrunde si sosul e suficient de scazut

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: