Mancaruri: Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice
Maxim 6049 kb
- 08 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice
- Discuţie reteta Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice
- pui, piept pui, cas, friptura, ierburi
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 11%Calorii 211.1kcal
- 11%Grăsimi 7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 72.2mg
- 18%Sodiu 424.2mg
- 1%Carbohidraţi 3.2g
- 2%Fibre 0.6g
- 1%Zaharuri 0.7g
- 35%Proteine 30.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
11%
11%
1%
35%
CZE% Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Piept de pui dezosat: 900g
- Cas de vaca: 200g
- Usturoi: 19g
- busuioc uscat: 2g
- cimbru uscat: 2g
- Rosii: 200g
- Vin alb sec: 100ml
- Apa: 100ml
- sare: 1 lingurita
Mod de preparare
Casul de amesteca cu usturoiul pisat, busuiocul, cimbrul si jumatate de lingurita de sare.
Se face un "buzunar" in pieptul de pui si se introduce umplutura, si se preseaza carnea astfel incat sa se inchida "buzunarul".
Se aseaza intr-o tava, se taie rosiile felii si se pun deasupra fiecarei bucati de carne, se sareaza, se toarna in tava vinul si apa si se da la cuptorul preincalzit aproximativ o ora, la foc mediu spre mic.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!