Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 8%Calorii 154.6kcal
  • 4%Grăsimi 2.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 12%Sodiu 294.2mg
  • 3%Carbohidraţi 7.4g
  • 3%Fibre 0.9g
  • 2%Zaharuri 1.1g
  • 26%Proteine 22.8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 154.6
8%
Grasimi 2.5g
4%
Glucide 7.4g
3%
Proteine 22.8g
26%

CZE% Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
8%
Grasimi:
4%
Glucide:
3%
Proteine:
26%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Piept de pui: 800g (5 bucati)
  • Ciuperci de cultura, Pleurotus: 500g
  • Morcovi: 213g
  • Ceapa rosie: 131g
  • Usturoi: 20g
  • Ulei de masline: 1 lingura
  • Vin alb sec: 100ml
  • sare: 1 lingurita
  • piper: 2g

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul tocate se pun la calit in ulei cu putina apa. Se adauga morcovii rasi si ciupercile taiate mai mic.

Se adauga putina apa si 25 ml vin alb si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecandu-se, pana se evapora tot lichidul.

Pieptul de pui se clateste in jet de apa rece si se sterge cu un prosop.

Fiecare piept de pui se taie in doua pana la jumatate si se bate cu ciocanul de snitele pana se obtine o bucata mai mare de carne.

Fiecare bucata se umple cu amestecul de ciuperci si se aseaza intr-o tava sau o forma termorezistenta.

Se toarna peste restul de vin, impreuna cu 200ml apa. Se da la cuptorul preincalzit aproximativ o ora, la foc mic spre mediu, la inceput acoperit, apoi se descopera pentru a se rumeni.

Se mai toarna din sos peste bucatile de pui din cand in cand.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: