Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Piftie din aripi de curcan, Andrada

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piftie din aripi de curcan, Andrada", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 62.6kcal
  • 5%Grăsimi 2.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 33.7mg
  • 1%Sodiu 22.4mg
  • 1%Carbohidraţi 1.2g
  • 0%Fibre 0.1g
  • 0%Zaharuri 0.2g
  • 9%Proteine 7.8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.6 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 62.6
3%
Grasimi 2.8g
5%
Glucide 1.2g
1%
Proteine 7.8g
9%

CZE% Piftie din aripi de curcan, Andrada pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Piftie din aripi de curcan, Andrada pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
5%
Glucide:
1%
Proteine:
9%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piftie din aripi de curcan, Andrada pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Aripi de curcan-740 g
  • Morcovi-90 g
  • Ceapa-100 g
  • Cub Maggi pui-20 g
  • Gelatina Dr.Oetker-10 g
  • Usturoi 35 g
  • 2500 ml apa(se fierbe pana scade la jumatate)

Mod de preparare

  1.  se pune carnea la fiert, impreuna cu ceapa si morcovul;Se da focul iute si se spumuieste bine vasul. se lasa circa 3 ore. Semnul ca a fiert carnea este cind aceasta se desprinde de pe os .Atunci se adauga sarea, dupa gust. 
  2. dupa ce a fiert, carnea este scoasa, lasata la racit, apoi taiata bucatele si pusa in vase (boluri, tavi, etc). Se poate pune si morcovul fiert, taiat rondele …
  3. . in momentul in care apa in care a fost carnea devine calduta se pune in ea usturoiul si se scot morcovul si ceapa.
  4. TIPS: se pune o picatura de apa din cratita pe degete. Daca este lipicioasa, nu trebuie sa-i mai adaugati gelatina. Daca doriti sa-i puneti si gelatina, atunci aceasta trebuie preparata intr-un pahar cu apa rece si adugata in apa calduta 
  5. apoi apa se trece prin strecuratoare si se pune in vasele cu carnea si se lasa la racit.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: