Alte alimente: Pizza Trattoria Prosciutto, Alfredo
Maxim 6049 kb
- 30 Dec 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Prosciutto Pizza Steinofen
- pizza, prosciutto
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pizza Trattoria Prosciutto, Alfredo", din categoria "Alte alimente", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 10%Calorii 204kcal
- 9%Grăsimi 5.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 0%Sodiu 10.1mg
- 11%Carbohidraţi 26.8g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 12%Proteine 10.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
10%
9%
11%
12%
CZE% Pizza Trattoria Prosciutto, Alfredo pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pizza Trattoria Prosciutto, Alfredo pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pizza Trattoria Prosciutto, Alfredo pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Informaţii
Faina de grau, 22,8% rosii maruntite, 14,3% branza (mozzarella 8%, edmer 6,3%), sunca 14,3%, apa, ulei vegetal, zahar, sare de masa, drojdie, lapte praf integral, aluat de grau uscat, extract de malt de orz, produs din zer, verdeata, faina din malt prajit, otet balsamic alb, concentrat din suc de lamaie.
Descrierea producător
Se incalzeste cuptorul in prealabil. Se scoate pizza din congelator si se indeparteaza folia. Se coace pe gratarul din mijloc al cuptorului la temperatura constanta:
Cuptor electric - 210 grade Celsius
Cuptor cu convectie aer cald - 180 grade Celsius
Cuptor cu gaz - nivelul 3 - 4
Se lasa la cuptor in functie de preferinte: pufoasa 10 - 12 min. sau crocanta 12 - 15 min.
Pizza este gata pentru servire atunci cand branza a capatat o culoare galben-aurie.
Timpul de preparare depinde de tipul cuptorului folosit.
Depozitare:
In frigider - 1 zi
In congelator - 4 zile
In congelator/lada frigorifica (-18 grade Celsius) - a se consuma de preferinta, pana la sfarsitul: vezi ambalaj.
A nu se recongela dupa decongelare!
Păreri despre aliment
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!