Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Plachie de caras

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Plachie de caras", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 83.7kcal
  • 1%Grăsimi 0.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 5.2g
  • 4%Fibre 1g
  • -%Zaharuri -g
  • 16%Proteine 14.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 83.7
4%
Grasimi 0.7g
1%
Glucide 5.2g
2%
Proteine 14.2g
16%

CZE% Plachie de caras pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Plachie de caras pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
1%
Glucide:
2%
Proteine:
16%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Plachie de caras pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Caras proaspat, ceapa, morcov, ardei, rosie, usturoi, foi de dafin, piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Ceapa taiata solzisori, morcovii rondele, ardeiul taiat bastonase, rosia taiata rondele, usturoiul tot rondele, se formeaza un pat din legume se pun foile de dafin si se aseaza pestele se sareaza si pipereaza apoi se adauga cateva linguri de suc de rosii si apa si se introduce in cuptorul incins in prealabil.

Se lasa la cuptor pana se rumeneste un pic pestele si legumele sunt fierte.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: