Mancaruri: Placinta cu cartofi si branza, alinutza656
Maxim 6049 kb
- 02 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Placinta cu cartofi si branza, alinutza656
- Discuţie reteta Placinta cu cartofi si branza, alinutza656
- branza, placinta, cartofi
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Placinta cu cartofi si branza, alinutza656", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 147.1kcal
- 5%Grăsimi 3.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 36.6mg
- 0%Sodiu 4.4mg
- 11%Carbohidraţi 25g
- 6%Fibre 1.6g
- 1%Zaharuri 0.6g
- 6%Proteine 5.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
5%
11%
6%
CZE% Placinta cu cartofi si branza, alinutza656 pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Placinta cu cartofi si branza, alinutza656 pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Placinta cu cartofi si branza, alinutza656 pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Cartofi, 1450g
- Foi de placinta, Linco, 400g
- Cas de oaie, 60g
- Ou de gaina, 173g
- Ulei extravirgin de masline, Clever, 30ml
Mod de preparare
Se face un piure de cartofi cu sare.
Se dezgheata foile de placinta si la fiecare 2 se unge cu ulei de masline.Deassupra foilor se intinde piureul si se presara branzica deasupra.Se impatureste ca oricare placinta...gen rulou.Se continua asa pana se termina foile.
Ouale de gaina se bat bine cu-n praf de sare si se toarna peste placintele in tava apoi se da la cuptor pe foc potrivit pana se rumeneste.
Dupa ce se scoate de la cuptor se stropeste cu un pahar de apa mai multa se da pe la margini, iar apoi se pune deasupra un prosop si se lasa asa cam o ora,evitandu-se astfel faramitarea.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!