Mancaruri: Placinta sarata a la Adela
Maxim 6049 kb
- 24 Jul 2009Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Placinta sarata a la Adela
- Discuţie reteta Placinta sarata a la Adela
- placinta, placinte, placinta sarata
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Placinta sarata a la Adela", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 16%Calorii 327.9kcal
- 23%Grăsimi 14g
- 0%Grăsimi saturate 0g
- Grăsimi polinesaturate 0g
- Grăsimi mononesaturate 0g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 0mg
- 16%Carbohidraţi 38.8g
- 0%Fibre 0g
- 0%Zaharuri 0g
- 16%Proteine 14g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
16%
23%
16%
16%
CZE% Placinta sarata a la Adela pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Placinta sarata a la Adela pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Placinta sarata a la Adela pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
700 g faina, drojdie, apa, 3 ling rase de zahar (se face un aluat simplu de paine si se lasa sa creasca zaharul se foloseste pt fragezirea aluatului). 5-7 oua , 4-600 g telemea de oaie (se amesteca pana devine o pasta galbuie) 200 g margarina se unge tava cu 100 g. Se intinde aluatul de paine in foi mai subtiri decat foile de gogosi si mai groase decat foaia de taitel . Se adauga pasta de oua cu telemea si astfel foaia se pliaze din doua directii se aseaza in tava rulouri cat incap daca ramene din pasta de ou cu branza se varsa peste rulourile de aluat. Peste acestea se adauga diferenta de margarina si se baga in cuptorul incins. In cuptor se va tine in functie de cat de repede se va coace (se poate testa cu o scobitoare ca la toate aluaturile). Se poate servi cu un paharel de bere
Mod de preparare
Momentan nu există o descriere pentru "Placinta sarata a la Adela"
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!