Mancaruri: Prajitura cu branza fara aluat
Maxim 6049 kb
- 12 Mar 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Prajitura cu branza
- Discuţie reteta Prajitura cu branza fara aluat
- prajitura, prajitura branza
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura cu branza fara aluat", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 125.9kcal
- 11%Grăsimi 7.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 3%Carbohidraţi 7.3g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 9%Proteine 8.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
11%
3%
9%
CZE% Prajitura cu branza fara aluat pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Prajitura cu branza fara aluat pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura cu branza fara aluat pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente:
- 500 g branza de vaci (noi punem degresata)
- 3 oua mici (sau 2 mari)
- 125 g zahar(indulcitor)
- 2 plicuri zahar vanilat(se poate si fara)
- 100 ml smantana (cat mai slaba)
- 180 ml lapte (degresat)
- 70 ml ulei
- 1 plic budinca vanilie
- margarina pentru uns tava
- zahar pudra pentru ornat (si fara el se poate)
Mod de preparare
Mod de preparare:
Daca branza mai contine zer se pune pe un prosop absorbant. Dupa ce s-a scurs bine, se pune intr-un castron si se amesteca cu oua, zahar si vanilie apoi si cu smantana.
Budinca se amesteca cu laptele caldut si se toarna peste amestecul de sus.
Se adauga uleiul.
Totul se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt nu prea mare si se baga la cuptor pentru aproximativ 45 minute.
Optional se pot pune si stafide.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!